loading...

مطالب گوناگون

بازدید : 462
يکشنبه 3 اسفند 1398 زمان : 20:10

مواد لازم برای مرغ کنتاکی

  • سینه و ران مرغ :از هر کدام 3 قطعه
  • آرد سفید :یک لیوان
  • شیرخشک :نصف لیوان
  • تخم مرغ زده شده: 2 عدد
  • آرد سوخاری :به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم

روش-های-پخت-مرغ

طرز تهیه مرغ کنتاکی

ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل پخته و کنار بگذارید.

سپس آرد سفید و پودر شیر خشک را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

آرد سوخاری را هم در یک کاسه جداگانه بریزید.

تابه‌‌‌ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.

تکه‌های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و شیر خشک بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید.

مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاب و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی جزو غذای ملل – سایر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .

مرغ کنتاکی را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : foodpad2.wordpress

Let's block ads! (Why?)

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 11
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 91
  • بازدید کننده امروز : 90
  • باردید دیروز : 5
  • بازدید کننده دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 111
  • بازدید ماه : 311
  • بازدید سال : 311
  • بازدید کلی : 12953
  • کدهای اختصاصی